uFeel.me
Сън
Автор: freedom_666,  7 ноември 2008 г. в 11:53 ч.
прочити: 405
В съня ми ти дойде отново, ах как очаквам този миг.
Мига във който ти ще ме прегърнеш, ще докоснеш моята душа.
Искам аз да те прегърна и да чуя пак сърцето как тупти.
Но ето вече чувам часовника как почва да звъни.
Не, не искам да се будя, искам с тебе да остана във съня,
и да бъдем вечно с теб неразделни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me