uFeel.me
Сън
Автор: slance,  8 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 401
Една целувка..
една прегръдка..
една мечта..
аз и ти ръка за ръка..
отново сънувам,нали?
Сън ли е кажи?
Ти отново си до мен
и изпълваш със щастие
моя ден..
две души,слети във едно..
две очи,в които блести огънят на любовта..
едно минало,в което има болка и тъга..
едно бъдеще,което може би ще излекува
старите рани от любовта..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me