uFeel.me
Сън
Автор: silvia0505,  29 юни 2011 г. в 15:02 ч.
прочити: 310
И ето...тихо спуска се нощта,
умора по ресниците ми сипе.
Родена от неземна тишина,
луна към изгрева полита.

И няма да е лека тази нощ,
а тиха и самотна все остава.
Любовната магия между нас,
във минало далечно се стопява.

А песента полита и се лей,
желание за близост повелява.
И трепетно сърцето ми копней,
че с нежност и любов се оцелява.

И устните проклинат онзи час,
когато тръгна си и ме забрави.
И сън недосънуван между нас,
увисна без любов оставен.

И трели се извиват във нощта,
и трепет нежна, огнена и страстна.
Мълчиш. Не казваш нищо за това,
че няма вече приказка прекрасна.

Обръщаш се и тръгваш :\"Остани!\",
след тебе никога не ще извикам.
Копнежът в мен по миналите дни,
агония и болка предизвиква.

А нежната стихия на нощта
безумно и изцяло ме поглъща...
И най-щастлива аз съм на света,
душата ми отново те прегръща.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me