uFeel.me
Сън
Автор: Silviya_Markela,  11 май 2011 г. в 16:35 ч.
прочити: 288

Покани ме в съня си
и ето ме... аз идвам.
Вълшебни дестинации
нозете ни очакват...

Нощес ще те разходя
из моите мечти...
Мечтая си за...
нашите пръсти преплетени,

за погледите ни преливащи
един в друг,
за мигове без думи,
за наситено мълчание...

Мечтая си за сбъдване,
за гмурване душа в душа,
просто за емоция-
истинска и чиста...

Идваш ли?...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me