uFeel.me
Сън
Автор: sandraaleksieva,  6 април 2011 г. в 02:43 ч.
прочити: 327
Остави още мъничко само,
още мъничко аз да поспя,
да подремна на твоето рамо,
във което намерих съня.

И щом слънце изгрее отгоре,
остави ме до теб да лежа,
че събрала съм силна умора
и клепачите мои тежат.

Уморени от търсене те са,
че са търсели дълго мъжа,
от чиято грижовна намеса
да намерят покой във съня...

2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me