uFeel.me
Сън
Автор: steelsnake,  20 февруари 2011 г. в 22:59 ч.
прочити: 252
Когато сутрин се събудиш,
разтъркаш сънени очи
и видиш как до тебе сгушен
любимият човек лежи.
И как усмивката огрява
лицето му дори насън,
тогава чудиш се това
дали пък не е още сън?
Сън, в който двамата сте слели
ръце, души и вяра за живот.
Сън, който сте наяве преживели.
Сън сбъднат, пълен със любов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me