uFeel.me
Сън...
Автор: gabi_81,  4 юли 2010 г. в 03:36 ч.
прочити: 500
Ти си мойта истинска мечта,
пък макар да не е сбъдната все още тя.
Във съня си те целувам страстно
и всичко твое става ми подвластно.


Далече сме един от друг,
ала търсим се на другите напук.
Душата оглежда се за твоята душа-
иска й се да сподели със нея нежността.


Изпълнени със желание сме аз и ти,
в сърцата ни пожар гори.
Той ще бъде потушен
щом застанеш ти до мен.


На сън ръката ми държиш-
не можеш да ми устоиш.
Очите ти ме гледат властно-
ах, не мога да стоя си безучастно...


Протягам бавно аз ръце,
за да чуя лудо биещото ти сърце.
Сливаме се във целувка сладка
и отдаваме се на нощната загадка...


На сутринта събуждаме се пак сами...
били са само сънища едни...
Вечер лягаме си с нетърпение,
очаквайки другото вълнуващо ни приключение.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me