uFeel.me
Сън в съня
Автор: kleopatrasv,  25 юни 2011 г. в 21:17 ч.
прочити: 251

Не ме ли помниш? Бях ти мечта!
Аз съм феята с приспивната мелодия.
Не ме ли позна? Дошла съм от далечна страна
и сътворявах ти дълго илюзия.

Спомни си! Нежността разпилях.
Сън в съня за теб измислих.
Танцувах. Пях. Любов признах
и в съня ти тайно нахълтвах.

Не се ли досещаш? Рисувах по стъкла.
С ръце горещи те докосвах.
Будех те и те мълвях в нощта
и нежно сънища тропосвах.

Не ме ли усети? Бях твоя сълза.
Усмихнат дано всяка сутрин да се чудиш!
Ще ме намериш! Аз показах ти следа
и ако решиш нахлуй при мен още сега!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me