uFeel.me
Сън-мечта
Автор: bofara,  19 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 661
Ах, кой ще ме стопли в скованата вечер?
Студено е, адски студено е вън.
Очите затварят се – ето, че вече
протягаш ръчички към мене.
На сън.

Сънувам те, щастие мое! И ето,
че плувам във твоите красиви очи.
Потъвам дълбоко, дотам, докъдето
докосваш сърцето ми с ярки лъчи.

Боли ме без тебе! Боли ме и страдам!
Душата ми тлее без теб всеки ден!
Ах, как те обичам! Без сили – отпадам –
отново се моля да бъдеш със мен!

О, мило момиче! Вълшебство омайно
са нашите срещи! Прекрасни за мен!
Недей си отивай! Хвани ми ръката!
ДА ЧАКАМЕ ЗАЕДНО НАШИЯ ДЕН!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me