uFeel.me
Сън ли беше
Автор: Richard,  7 август 2009 г. в 01:33 ч.
прочити: 290
Събуждам се, блуждая
В спомена за вечерта
Сън ли беше или сцена
От сбъдната мечта

Очите си затварям, стискам
Пак искам да заспя
Ще се събудя щом узная,
Че не било във моята глава

Но устните ми още парят
В съня не става май така
И тази мека жар подсказва…
Целувката реалност е била

03.05.2009

08.20

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me