uFeel.me
Сън или реалност
Автор: kriska_iska,  5 септември 2011 г. в 23:24 ч.
прочити: 244

 

Ти беше като сън, като сбъдната мечта.

Аз не мислих, че ще те срещна, че ще се влюбя отново, но този път аз бях полудяла от любов по теб.

Всеки ден аз се чудя дали всичко това е било – „Сън ли е? Или реалност?”

А отговора ще го узная ли?

Ти си сън, в който аз  отново мисля, чувам  и усещам.

Някои хора казват, че не вярват в любовта!

И аз не вярвах, че тя още съществува!

Но накрая разбрах, че това е реалност, че не сънувам.

Че любовта не е сън, а реалност.

Любов, любов е, това си ти моя любов, ти си реалността в любовта и в  живота.

ОБИЧАМ ТЕ!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me