uFeel.me
Сън (2)
Автор: chvassilev,  8 декември 2010 г. в 10:10 ч.
прочити: 256
Сънувах те... рисуваше цветя
от допира ти сякаш те цъфтяха
а после част от твоята душа
в картината премина... и се сляха

Тогава някак - всичко оживя
рисунката за миг се преобърна
превърна се във приказна гора
и времето притихнало се върна

Запяха нежно маслените птици
окъпани във мека светлина
а в езерата – като във зеници
оглеждаше се плахо любовта

И вятърът поспрял за миг край нея
стих шепнеше в прекрасните коси
а тя се смееше – същинска фея
и чувствата пробуждаше – с очи

Сънувах те... но сякаш бях до тебе
в рисунката ти - бях една бреза
опитвах се душата да ти взема
за да я срещна - с моята душа…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me