uFeel.me
Самсара немее
Автор: bizcocho,  12 юни 2009 г. в 12:00 ч.
прочити: 445
С гласа на твоята лира заспивам
и в съня ми е топло и хубаво,
без тайни пред теб се разстилам,
отмиваш размисли непринудено.
 
А обичта ти е все неизживяната,
докарва до пълна Нирвана,
Самсара немее изиграна тя
щом в съня си ръката ти хвана.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me