uFeel.me
Самотно
Автор: tanq_mezeva,  4 февруари 2012 г. в 12:46 ч.
прочити: 524
Когато много му е тъжно,
когато чувства се най-сам,
отваря скайпа и се завръща,
към думите дарени с плам.

Завихрено, чрез тях изгаря
в магията на любовта.
Различен, по момчешки, с вяра,
реди най-искрени слова.

Готов дори на саможертва, 
от страст неистова  пиян, 
той моли днес, е не за клетва,
а шанс за двама... с реверанс.

\"Повярвах си. Дали не сбърках?\"-
 все пита тъжната душа.
Изгубен, сляп, но много дръзко
прошепва: \"Тя  ми е съдба!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me