uFeel.me
"Самотни тела\"
Автор: xaoc,  30 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 652
Колко въпроси делят ни сега?
С колко ли маски са нашите лица?
Очите говорят, а устните - не!
Театър е тъжен!Фалша да спре!

Думите бавно срязват на две.
Душът ни обиди, а удрят ръце.
Стари познати, но с чужди души.
Краят е близо; сами сме нали?

Бляскав реванш, в последен анонс.
Нямат шанс, две сърца от бронз!
Горещи сълзи и грозни дела...
Финалът боли!Сбогом, самотни тела!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me