uFeel.me
Самота
Автор: geri-17,  18 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 483
Днес осазнавам, че пак съм сама.
Сама в своята скръб. Търсех те теб но без успех, ти реши да закриеш всички пътиша към теб.
Вървях по тези пътища но достигнах до улици без изход.
Сега осъзнавам, че трябва дате забравя, но душата ме боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me