uFeel.me
Самота
Автор: leidi,  15 декември 2012 г. в 19:20 ч.
прочити: 291
Понякога се чувствам като просяк,
спрял на пътя - там във тъмнината,
лицето в дланите си скрил -
събира мъката и самотата.

А вятърът не спира да шепти,
проврял се между пръстите студени,
обещания безумни да реди
в полета на изгубеното време.

Спомените като есенни листа,
валят откъснати от самотата
или самотата е есенно листо,
паднало безпомощно в душата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me