uFeel.me
Самота
Автор: mol4o,  9 декември 2011 г. в 20:42 ч.
прочити: 252

Сърцето ми от студ скова се,
не чува се ни стон, ни пулс, ни зов,
 за избавление от бича суров!
Самотата душата ми владее,
очите ми не виждат светлина,
забравих какво е истински човек да се засмее,
забравих какво е да ставаш сутрин с усмивка на уста!
Всичко рухна изведнъж,
върху мен разля се пороен дъжд,
а виновна за това съм аз!!!
Съграденото от мен преди,
превърна се в руини.
Опитвам се отново да го построя,
но нещо все не е добре… Е, явно строителството не ми е в кръвта.
Очуждението в мен гори,
обърнах гръб даже и на приятелите си….
Забързана и изморена,
лутам се насам натам,
търся подслон или смирение,
намирам само самота!!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me