uFeel.me
Самота
Автор: tonia_borisova,  24 юли 2011 г. в 01:32 ч.
прочити: 223

Добър ден, Самота!

Твоят глас позабравен

днес отново миньорно звучи.

А високо в небето, над птичи полет,

бели облаци плуват - чисти души.

Накъде ли отнасят свойта рехава сянка?

Над чия ли глава ще прозвънне дъжд?

Или Вятър-Разбойник, връхлетял изведнъж,

ще разбие кервана им къдрав?

И сами ще се носят - като тебе и мен...

Добър ден, Самота!

Добър ден!


1983г., В.Търново

Из книгата-спектакъл

„Царевград Търнов Всеславният\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me