uFeel.me
Самота Безкрайна
Автор: desi_n,  18 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 349
Защо ме гледаш в очите,
нима не знаеш, че от туй боли?
Защо ме дебнеш с погледа красив,
аз знам, че ти харесваш моя лик!!!

Ти имаш си момиче, което го даряваш с топлота,
а мен с безкрайна самота.
Илюзията не храни в мене,
че ще се получи нещо между нас,
излагана аз ще остана и обичта
към теб ще се превърне в омраза.

Забрави, че мен ме има в живота ти красив,
забрави очите ми лъчисти които гледаш всеки миг.
Ти имаш нея, не лъжи я, нима си мислиш, че не я боли?
Та тя за теб през огъня ще мине, за да те задържи.

Обичам те не го аз крия,
нима от туй ще ме е срам,
ти неин си -това аз до болка го знам!

За мен остава само самотата
и за теб мечтата! Харесвам очите ти
и всичко в теб и знам,
че за мен ще останеш
Един познат красив човек!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me