uFeel.me
Самодива
Автор: Geia,  28 декември 2012 г. в 18:57 ч.
прочити: 333

Бягай от мене, юначе!

Ще ти докарам беля!

 

С ранна роса съм поръсена,

родена в простор – свобода.

с любовна магия закърмена,

с коси – билки омайни

и самодивска снага.

 

Имаш ли смелост, юначе?

 

Двамата път да вървим?

мен да обичаш такава –

слънчева, бурна и бяла.

На природата – благослов,

вярна, огнена, зряла.

 

Само окови не слагай,

и огнището ще гори,

вечно ще има жарава.

В любовта ми повярвай,

усмивката моя пази!

 

Че ако спра да се рея на воля,

с  птиците свободно да летя.

Дрехата ще си намеря

и от теб далеч ще отлетя.

Имаш ли смелост, юначе?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me