uFeel.me
Само жар изморена съм...
Автор: Slava56,  18 февруари 2009 г. в 11:46 ч.
прочити: 409

Не съм пепел.
Все още не съм.
Само жар изморена съм аз
в нестинарско огнище.
Леко стъпвай,
сърцето ми (свята икона)
в ръцете си взел..
Но... не толкова плахо!
Не само на пръсти!
Нестинарско хоро заиграй,
на страстта си отдаден!
Разрови пепелта -
като феникс
оттам да възкръсна!
... Ако ли пък
не пламне искра,
ти за мен не жали!
Просто...
дай на вятъра знак -
пепелта да разпръсне...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me