uFeel.me
Само за теб
Автор: janker,  22 юни 2011 г. в 22:25 ч.
прочити: 1032
От огъня на любовта родена,
под ярките лъчи на слънцето,
под светлината на луната.
Красиво цвете на любовта,
да те докосна не смея,
ако те погледна ще изгоря.
Сутрин си зора красива,
денем облаче щастливо,
а нощем магия на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me