uFeel.me
Само за нощта
Автор: lydotokote,  1 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 607
Омръзна ми да бъда безразлична.
Омръзна ми да си далеч от мен така.
Мисля с теб да бъда отново неприлична,
ще те имам тук и то на мига!!!

Опитах да забравя миговете страстни,
опитах да изтрия от ума си твоите ласки.
Искам отново с целувките си прекрасни
да ме побъркваш и да сваляш всички маски!

Какво от това, че с друга си сега,
че нея прегръщаш и целуваш я с любов.
Остани със мене само през нощта...
Нима да ме имаш ти не си готов?

Нима забрави мига, във който ме плени,
когато не сърцето, а тялото си ти дарих.
Знай след тази нощ нищо не ще се промени,
без теб да остана от сега се примирих!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me