uFeel.me
Само влюбените ще възкръснат
Автор: mt46,  27 февруари 2013 г. в 22:12 ч.
прочити: 315
Зовеш ме ти, богиньо люботворна -
да свържем двата края на съдбата.
Със тебе небесата да разпоря.
И да разтърсим със Любов Земята...

За Обич мъртъвците да събудим.
И дрехите на мрака да разкъсаме...
Земята жадна е за новолюбие...
И само влюбените ще възкръснат...

Марин Тачков
27 февруари 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me