uFeel.me
Само три букви
Автор: rento,  5 юни 2010 г. в 21:43 ч.
прочити: 612
Ти си всичко за мен,
за теб ще умра
и ще се преродя
заради любовта ти.
С теб бих разделил
капката вода в пустинията,
която ще ме спаси
Бих ти дал сърцето си,
ако знам че аз и ти
ще оцелеем с едно
Искам да ти подаря
светлината на луната,
искам да те даря
с искреността на изгрева.
Обичам те - любовта ми е
по- силна от всяка една стихия,
но аз за разлика от нея
няма да те разруша,
а ще те направя по- обичана
и истински щастлива...
Всичко води към теб,
нежно докосване,
милване с поглед,
пожелавам си едно -
аз и ти да продължаваме
да сме едно цяло.
Ти си всичко за мен,
сълзи на щастие капят по пясъка
и изписват едно име.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me