uFeel.me
Само тогава
Автор: kalinvalov,  15 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 340
Само тогава




Когато видиш с очите си – нищото
и ти тегне една самота,
когато всичко в теб преобърне се,
само тогава при мене ела.


Когато дъх да поемеш, неможеш
и прикована си зад тая стена,
когато въздух искаш, а нямаш,
само тогава при мене ела.


Когото няма кого да прегърнеш
и сама си на та на тая земя,
когато няма, а истински искаш,
само тогава при мене ела.


Когато почувстваш със сърцето си – нищото
и ти тегне една тишина,
когато всичко около тебе е пусто,
само тогава при мене ела.



Калин Вълов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me