uFeel.me
Само ти!
Автор: VZ_Dobreva,  25 юли 2011 г. в 22:58 ч.
прочити: 231

Дори сляп човек ще види това, което се правя, че не виждам- явните лъжи. 

Дори ням човек ще каже това, което аз не мога- че не мога да живея повече така. 

Човек с каменно сърце ще усети хладината, която ми отдаваш. 

Това което ме мъчи отвътре и не ми дава покой ни денем, ни нощем.

Само ти нищо не разбра! 

И не виждам и не говоря, и не чувам, защото те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me