uFeel.me
Само ти и аз
Автор: Viktoria,  27 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 402
Слънцето се скрива зад хоризонта,
зад хълма зелен.
Навън сме ти и аз
и с поглед слънцето следим.
Красотата на тишината,
ти погуби с нежния си глас.
В света са само нашите очи,
защото всичко живо спи.
Само ти и аз
един до друг
се разтапяме
в тишината на нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me