uFeel.me
Само теб
Автор: dizel4eto__f,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 749
Само теб обичам,
само теб сънувам.
Само тебе искам,
само теб бленувам.

Искам само,
очите ти нежни,
да ме гледат нежно
и страстно в нощта.

Искам само с
ръцете ти топли,
да се топлим заедно
сред нощна тишина.

Искам само устните твои,
да се впият жадно в мен.
За да почувствам,че са мои
и да ги искам всеки ден.

Само ти ми стигаш,
и не искам нищо друго.
Само тебе искам и
за теб си мисля всяко утро...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me