uFeel.me
Само теб
Автор: miss_messy,  24 август 2011 г. в 17:25 ч.
прочити: 241
Не се обаждаш и си толкова студен,
не знам каква игра играеш?...

Но зная, хубаво ти беше с мен
и зная, още ме желаеш!
 
Моментите ни с тебе бяха лудост –
такива нямала съм с друг.
Харесваше ми мъжката ти грубост
и още искам да си тук.
 
С теб бях ненаситна до полуда,
като животно – хищна, страстна, дива!
Не съм такава! Само с тебе ставам луда
и лудостта изглежда ми отива.
 
Няма те! Едва ли ще се върнеш тук,
но тайничко за тебе си мечтая...
Повярвай ми, не искам да съм с друг –
единствено и само теб желая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me