uFeel.me
*Само причина ми дай...*
Автор: l.hiena,  27 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 712

*

Мило,само причина ми дай...

ето,пътят пред нас е без изход!

Сърцето ми двете и двестата знай,

жребият...хвърлен отдавна-на чисто!

*

Слагай на масата картите четири,

хвърлих аз свойте отдавна-валат!

Открито надежди,усмивки и трепети

и всички тревоги...едва се броят!

*

Под брой,и отчетно,спатия и купа,

небрежно подхвърляш в хазартен покров.

Само причина ми дай-да те купя

и до край да остана в играта...ЛЮБОВ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me