uFeel.me
Само понякога
Автор: gerrda,  20 септември 2011 г. в 13:03 ч.
прочити: 372


В дълбокото на залеза ръми
опушената вяра на мечтите.
И думите превръщат се в игли,
пробили суеверието на дните,

които ме обричат да съм път,
излъгал тишината, че е вятър,
стаил съня си някъде отвъд
пределите на тъмен отпечатък.

Разсънена и боса, и сама
в света ти очарован и различен
ще бъда болка синя и тъга
понякога. Защото те обичам. 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me