uFeel.me
Само полъх
Автор: nella_gold,  29 юни 2011 г. в 07:57 ч.
прочити: 519
Не те обичам, чуваш ли, не искам
на халос да пилея любовта си.
Раздавах се безумно – няма смисъл.
Сега те пазя само в мисълта си.

Не те обичам, чуваш ли, не искам
любов да подарявам на глупци.
Когато се научиш да ме искаш,
ела и прегърни ме, говори ...

А аз ще си остана само полъх
от твойто лято, с мирис на море.
Когато се научиш да обичаш,
отново ще намериш моето сърце.

Не те обичам, само те желая.
Ела, и в мен отново се разлей.
Когато умориш се от нехая,
ела, и в мойте дни живей...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me