uFeel.me
Само на изток
Автор: Valens,  4 юни 2013 г. в 11:30 ч.
прочити: 302

Разбра ли? Разбра ли,

в почивен са ден всички посоки световни.

Единствено само на изток - към мен,

можеш да тръгнеш във вторник.

Да, само към мене. 

Недей се чуди.

Хайде! 

Аз слагам кафето.

/Добре де, добре -  ще го пререди

целувка една по вратлето./

Щастлива съм много!

По-бързо!

Ела, кафето е само причина.

На кого ли, се питам, да благодаря,

че двама със тебе ни има.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me