uFeel.me
Само две
Автор: Anita765,  30 септември 2009 г. в 19:50 ч.
прочити: 719

Две стъпки ми трябват към теб, само две,
да прекрача прага, зад който е бялата зима
и едно вълшебство скрито в ръцете ти две
в което съм лъч светлина и твоя любима.

Две думи прошепнати трябват, само две,
да усети светът колко много с тебе ни има
и едно с разцъфнали макове тучно поле
в което съм вятър и ласка, и съм ранима.

Две очи да гледат ти трябват, само две,
да знаеш колко дълбоки стават зениците
и едно до твоето стихнало малко сърце,
в което ти да познаеш крилете на птиците.

Две мечти ни трябват на нас, само две,
да видим как дълго с любов се прегръщат
и едно синьо, с пухкави облаци звездно небе
в което луна съм и път, по които се връщаш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me