uFeel.me
Само думи
Автор: ГАЛЯ,  5 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 405
Преди да тръгнеш ме попитай,
попитай ме дали ще мога да живея
и ако пак намериш смисъл,
поне не ме сравнявай с нея...

Разбирам всичко, "аз съм умна",
нали така ми каза във оная вечер,
когато любовта ми лумна...
Но умните по-често са обречени на свойте мисли,
отколкото невежите,
които виждат само думи на тези бели листи...

Така е по-добре за теб,
освободи ума ми,
желая ти във всичко и навсякъде,
да виждаш само думи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me