uFeel.me
Само без въпроси
Автор: rudin,  21 май 2011 г. в 08:08 ч.
прочити: 133
Цяла нощ жарава -
кратък летен сън!
Той не заслужава
твоя весел звън.
Утрото въпроси
пламнали реди -
сякаш да износи
нечии вини.
В тъмна нощ безлунна
някой е сгрешил.
Няма страст разумна,
ни любов - без дим.
Барабан не биеш
да я обявиш.
Сякаш в джоба криеш
шест от тото-фиш!
Само без въпроси
в утрото, без дим.
Дрозд в сърцата носим
и да помълчим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me