uFeel.me
Съмнение
Автор: Mari_racheva,  30 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 299
Знам, че в сърцето ти има съмнения.
Разбрах, че животът е пълен със съмнения.
Но защо едно съмнение трябва да раздели нашата любов.
Защо се съмняваш в моите искрени чувства,
и в моята чиста любов, това не зная?
Според мен никога не съм ти давала повод за това!
Защо оставяш едно съмнение да запълни сърцето ти.
Аз знам, че страдаш от това,
а питаш ли ме мен как страдам, когато те виждам такъв.
От това най-много ме боли, защо ли?
Защото това означава, че си престанал да ми вярваш.
А вярата винаги е крепяла човека,
дори и в най-трудните моменти.
А именно вярата, че има на кого да се опреш
в труден момент,за да споделиш
това което най-много те мъчи и терзай.
Съмнения ще има през целия ни живот,
но защо едно съмнение трябва да раздели
едно хубаво и голяма щастие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me