uFeel.me
Сама
Автор: fragola,  9 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 524
Погребах те дълбоко в мечтите си
И паметник от спомени ти изградих
И тези спомени с тъга покрити са,
защото аз самата те убих...

Убих надеждата бленувана
от двама ни в самотни дни,
убих и любовта недосънувана
с безмилостно изстинали очи.

И в гроб от сълзи изкопан те слагам,
В гроб дълбоко в моето сърце...
И мислено цветя ще ти полагам
протягайки към теб ръце.

Сега съм по-сама от самотата,
надвиснала над гробната тъма.
Прегърнах с болка аз съдбата
Да живея с блян, но да умра сама

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me