uFeel.me
Сама
Автор: ve_si_to,  9 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 360
Сама! Сама душата ми се лута,само тупти сърцето ми в нощта и чувам с гласът ти – таз заблуда,да ми шепне любовта.Студът прегръща ме вместо тебе,сълзите превръща в кристали – кристали падащи в бездънната яма на самотата!
Устните ми посинели от студа – и дума те не казват,а искат силно да крещят – за тебе да разказват...
Как топлеше ги с нежните целувки, как галеше ме със силните ръце...
Как гледаше в очите ми горещи и палеше ти моето сърце!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me