uFeel.me
Сама
Автор: bianka2005,  15 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 317
Навън дъждът не спира
да вали,а в мен сърцето
все за теб не спира да кърви!
Защо ли с теб се срещнах,
защо ли с теб се запознах,
защо ли в живота свой
обичаш друга,както аз
обичам теб сега!!
Защо съдбата тъй жестоко
ме наказва за всичките ми
грешки до сега,защо когато аз
обичам някой трябва в
живота си да бъда аз
Сама.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me