uFeel.me
Сам
Автор: Vala,  3 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 408
Сам... Знаеш ли какво е?
Нощите са черни, без луна!
В душата – мрак! Сам...
Без радост и без светлина.
Ти къде си? Не знам.
Тръгна мълчешком...
Сърцето клещи
го разкъсват щом
за теб се сетя...
.....................................
Сам... Знаеш ли какво е?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me