uFeel.me
Сам
Автор: BeH,  16 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 462
Страшно е да останеш сам,

сам със себе си...

Всяка мисъл ми напомня теб,

всяка мисъл болезнено убива

мъничкото щастие останало за мен.

Дори не знам дали остана...

Всичко непълно е без теб!

Търся те, имам нужда да живея,

но без теб - не става!

Не знам къде си,

не знам с кого си...

Не искам и да зная!

Иначе боли....

Не знам с какво сгрешил съм...

Молех се, не спирах да се моля,

но никой не ме чу...

Глас в пустиня, беше казал някой...

Думите са слаби, бледи,

не могат да опишат чувствата.

Ако можеше да видиш,

да докоснеш сърцето ми за миг...

Тогава, може би, щях да бъда с теб...

недостижима и безкрайна...

Болезнено красива,

болезнено прекрасна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me