uFeel.me
Сълэа в нощта
Автор: leila,  3 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 580
Една сълза горчива и гореща,
една сълза, а сякаш е море,
една душа така зловеща,
едно сърце в гърдите на дете.

Очи на мъченик и страдащ,
очи покрити с тъга,
очи,които ти нападаш,
очи сълзящи в нощта.

Тиранин и подлец
с жезъл в ръка,
тиранин и крадец-
Защо открадна моята душа?

Не виждам път,а дивата гора
аз сляпа съм и сам сама!
Къде,къде е любовта?
Аз гния и умирам в нищета........

Къде е слънцето, защо не свети
и мрака е обгърнал пак света,
къде са хората? Защо е пусто,
защо не виждам светлина?

Една сълза, една в нощта,
тъй тъжна и гореща
не мога да заспя,
эащо е тъй зловещa?

Очи притварям, виждам края
и утре всичко пак така,
очи затварям виждам Рая,
но пак събуждам се в пустата гора.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me