uFeel.me
Сълзите на любовта
Автор: Шкафчето,  19 май 2010 г. в 15:47 ч.
прочити: 550
Във съня сънувах аз,
как ти пееше на глас
песен вълшебна.

Пееше ми в този час
за любовта между нас,
за да прогледна.

И когато туй се случи,
щом очите си отворих,
видях във твоите сълзи.

Сълзите на една жена,
красива, с влюбена душа,
с любов прогонила смъртта...

Сълзи попивам със целувка
и казвам ясно, без преструвка:
Прекланям се пред теб ЛЮБОВ!


2010-05-19, 15:44:30

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me