uFeel.me
Сълзи
Автор: milgeo,  22 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 926

Прозрачно-нежни капчици любов

са скрити в ъгъла на тъжните очи.

Едничък жест и тръгват да пътуват

непитащо по двете ми страни.

Самотно в неизвестното се плъзгат

една до друга, ала разделени

до устните ми стигат - топли, мекички

сълзи, а толкова нагарчащо солени.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me