uFeel.me
Сълзи
Автор: janker,  23 март 2011 г. в 16:03 ч.
прочити: 362
Разбери сълзите ми нежни,
почувствай душата ми нежна,
обичай любовта ми красива,
сълзи родени от любовта ми.
Любов пълна със сълзи и нежност,
които идват от сърцето ми.
Сълзи пълни с любов
изплакани за капчица обич.
Очите ми пълни сълзи,
като реки от любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me