uFeel.me
Сълзи в нощта
Автор: kote_tr,  24 юни 2011 г. в 02:03 ч.
прочити: 181
Сълзите в нощта



стичат се като река от 



моите oчи.



Кажи ми ти щастлив 



ли си те победи!!!







Празнуваи твоята победа



с усмивка на лице, но 



едно от мен помни!!!!!



  и теб загубата 



ще те сполети.







Болката ми в очите



си личи нали 



това искаше ти???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me