uFeel.me
*Сълзата по лицето ми*
Автор: mechtaq_za_teb,  18 август 2011 г. в 11:47 ч.
прочити: 297
Ти бе сълзата по лицето ми.
Така прозрачна, тъжна и сама...
Мечтах да стигна до сърцето ти,
да видиш мойта красота.
Но сякаш, сляп, ме подминаваше.
Усмихвах се, а после пак тъжах.
А ти дори не поздравяваше.
Тъй сякаш, че невидима за тебе бях.
Болеше денем. И болеше нощем.
Понякога дори не можех да заспя.
Заричах се... Последно сбогом!
Забравях обещания на сутринта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me